Eilen hain vihdoin armaat astiat Postista. Voi, että tuo punainen Origo voikaan olla ihanaa. Join kupista heti ekat kahvit ja kamalan päivän jäljiltä olin onnesta soikeana. Mukana tuli mm. myös Gourmet veitset. Tänään kokkasin kaalikeittoa ja käytin kokkiveistä setistä. Oli kyllä aivan erilaista pilkkoa sillä kaalia ja sipulia. Johtuisko toisaalta vaan siitä, että on uutuuttaan terävä.

Postin mukana tuli tänään lahjakortti Tallink Siljalle. Ihan ihana ajatus mutta en saanut Tukholmaan risteilyä millekään perjantaille nyt helmikuussa tai maaliskuussa, jolloin lahjakortti on voimassa. Toisaalta vasta kuukausi sitten olin Tukholmassa laivalla, joten siksi ehkä voisikin pyörähtää Tallinnassa. En ole pitkään aikaan käynyt Tallinnassa, no ehkä viime elokuussa mutta se meni ystävän polttareiden merkeissä. Tällä kertaa voisin ottaa omaa aikaa maaliskuun lopussa ja viettää jännittävän päivän yksin. Mennä hierontaan, kasvohoitoon, manikyyriin, pedikyyriin, kampaajalle.. Sitten shoppailla jotain järkevää ja kivaa (ei vaatteita)! Kuulostaa oikein hyvältä. Toivon vain, että siinä vaiheessa kevät on jo pitkällä, jotta olisi lämmintä.

Otan mielelläni vastaan ehdotuksia hyvistä kauneushoitoloista. Itselläni on kokemusta VIrukeskuksen Ilusalongista ja Viruhotellin samasta paikasta sekä Sinine salongista. Kaikista on niin hyvää kuin huonoakin sanottavaa, joten en oikein tiedä mihin mennä, vai menisinkö kokonaan uuteen paikkaan.

Olisin kyllä hemmottelupäivän tarpeessa jo vaikka heti mutta taidan vielä rahatilanteen antaa toipua Tukholman reissusta ennen kuin suuntaan uudelleen törsäämään Tallinnaan, sen taidon, kun taidan niin loistavan mahtavasti.

Ihanaa kyllä tämä elämä tästä. Töissä alkaa asiat ratkeamaan kun avaa suun ja kasaa ihmiset keskustelemaan. Vielä kun pääsisi vaikuttamaan asioihin. Nyt Maria! ohjelmaa ja vähän jotain hyvää kuten vadelmarahkaa..