Tänään on sairasloman viimeinen päivä ja huomenna palaan taas arkeen. Menen kuitenkin huomenna taas lääkärille. Toivottavasti kestän kasassa.

Astiat ovat saaneet taas täydennystä, sillä huusin huuto.netistä neljä punaista Primaveran munakuppia. Voi että ne ovat söpöjä! Huomenna taidan tehdä kunnollisen aamupalan ja keittää kananmunia, jotta pääsen heti käyttämään niitä. Siksi, että ostin nuo astiat tänään, syön seuraavat kaksi viikkoa kaalikeittoa ja ahkerasti. Tein äsken kaksi isoa kattilallista kaalisoppaa pakkaseen, jotta sitä on lounaaksi töihin ja illalla kotona syötäväksi. Toivottavasti painokin laskee kun kaalikeittoa kuluu.

Ystävänpäiväkortit etenevät pikkuhiljaa. Nyt vain osat odottavat liimaamista ja sitten valmiit kortit postitusta. Ihanaa. Vaikka itse sanonkin niin niistä tulee kauniita kortteja!

Eksyin NetAnttilan sivuille eilen illalla. Haaveilen monitoimi- tai yleiskoneesta. Hinnat ovat päätä huimaavia mutta löysin tosi hyvän Kenwoodin, joka menisi pieneen tilaan ja sopisi myös meidän kahden neliön keittiöönkin. Toistaiseksi yritän pärjätä sauvasekoittimella ja vatkaimella. En kuitenkaan vielä ole innostunut sen kummemmin leipomaan, sillä laskutilaa tuossa pikkuruisessa keittiössä ei ole juurikaan. Periaatteessa vain leikkuulauta, joka on n. 30 cm leveä.

Nyt taidan mennä nauttimaan poppareista ja mansikkajuustokakkujäätelöstä. Olen ihan koukuttunut Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-kirjoihin!