Aamu ei alkanut kovin hyvin. Olin yötä ystävän luona, joka sattuu olemaan ex-poikaystävä. Hän suuttui minulle illalla siitä, että menin suoraan nukkumaan, kun tultiin hänen luokse. Ensimmäinen kokonainen työviikko neljään viikkoon oli takana ja olin aika väsynyt jo töissä iltapäivällä. Kuitenkin menin vanhoja tuttuja tapaamaan baariin illalla.

Aamulla toinen ystävä E soitti ja sovittiin, että nähdään kolmannen ystävämme M:n luona, joka on juuri saanut vauvan. Lähdin joskus 11 aikaan kotiin ja tästä vielä enemmän suuttui ex. Olin sopinut menoni jo aiemmin ja halusin päästä kotiin suihkuun ja lukemaan hesaria ja juomaan aamukahvia.

Lähdin kolmeksi ystäviä tapaamaan ja katsomaan pientä kääröä. Voi hellanlettas sentään. Menetin sydämmeni täysin tuolle pienelle tytölle. Syötiin lettuja ja tuijotettiin vauvaa. Täydellistä :) Huippua että kolmas ystävä R:kin saapui paikalle.

Illaksi menin toisen ystävän (toinen M) luo tekemään sushia. Olen aiemmin syönyt kerran sushia ja ei jäänyt kovin erikoista mielipidettä asiaan. Kerran humalassa suunnittelimme sushi-iltaa ja nyt se toteutettiin. Tekeminen on helppoa, terapeuttista ja syöminen ihanaa ja hyvää. Pari lasia valkkariakin kului syömisen ohessa. Enpä siitä ole tykännyt koskaan mutta nyt maistui. Omituista.

Menen huomenna ostamaan tarvikkeet ja teen itselleni sushia paljon ja paljon ja paljon. Ja paljon erilaisia. Minulla on kirja, jonka nimi on Japanilaiset eivät liho eivätkä vanhene tai jotakin vastaavaa. Siinä voisi olla ohjeita. Toisaalta ajattelin tehdä katkaravuista jonkunlaista sosetta ja sitten graavilohtakin laittaa osaan. Tietysti kurkku-paprika-porkkanatäytteisiä.

Ihana päivä täynnä rakkaita ystäviä. Olemme tehneet kämppiksen kanssa rauhan. Vielä parempaa.

Huomenna sen lisäksi, että teen sushia niin teen laskiaispullia. Ostin tänään hetken mielijohteesta silikonisen leivonta-alustan ja silikonisudin. Silikoni tuntuu jotenkin paljon hygienisemmalta.

Päivän kohokohta vauvan tuijottelun ja ystävien lisäksi oli ystäväni M:n kissa, joka kävi varastamassa yhden sushin ja roikotti sitä suussaan ja meni lattialle syömään sitä. Kaikki muu meni paitsi paprika ja kurkku. Hyvät naurut saatiin siitä!

Äitille kävin ostamassa Pentikin Vekki lampunjalan ja kaksi Vekki kehystä. Paljon hyvää tehty tänään!