Haaveilin blenderistä todella kaun kunnes käytin hieman luovuutta ja tajusin, että sauvasekoittimella saa yhtälailla smoothiet väännettyä. Niinpä tänään kaupassa koin hulluus kohtauksen ja ostin yhtä jos toisenlaista smoothieainesta.

Eilen illalla tein smoothien rahkasta ja vadelmista sekä sekaan heitin hieman sokeria. Tänään tein heti töiden jälkeen smoothien, johon laitoin ananasta mehuineen, 1 dl vaniljajogurttia ja rahkapurkin. Illalla tein ilta- ja aamupalaksi smoothien johon laitoin rahkaa, vaniljajogurtti (1dl), persikkaa, vadelmia ja kauraleseitä. Tähän mennessä ehdottomasti paras mutta ei häviä paljoa ananasrahkasmoothiellekään.

Kahvakuulailin pitkästä aikaa ja tein sarjat n 40 minuutissa. Jumppasin ikkuna auki joten täytyy toivoa etten ole vilustumassa, sillä aivastuttaa toista iltaa vietävästi. Toisaalta voisi olla imuroinnin paikka taas pikku hiljaa.

Vaikka olen ollut tänään terveysintoilija smoothieiden ja kahvakuulailun takia, täytyy myöntää, että ostin kaupasta AIno kanelikierre jäätelöä, jota äsken söin pari desiä. Ai että oli hyvää. Ihmetyttää kovasti tämä pullanhimo nykyään. Mistä se johtuu ja ei tällasta ole aiemmin tapahtunut. Jostain syystä himoitsen pullaa jatkuvasti ja pari viikkoa sitten sorruin niitä leipomaankin. Toivottavasti en kovin montaa laskiaispullaa vedä tässä näin kun niitä on jokaisen kaupan mainoksessa.

Tapaan huomenna tuttuja monen vuoden takaa. Vähän jännittää, lähinnä mitä pistän päälle! IIK!

Eilen tuli IdealFitin mainos jolla saa 10 päivän ajan tutustumisen. Taidan mennä testaamaan Zumbaa. Toisaalta se TvShopin mainos on niin naurettava, että kestänköhän pokkana. Tuskin siellä samanlaisissa vetimissä mimmit vetää kuin mainoksessa annetaan ymmärtää ;)