Eiliselle terveydelle otettu punaviini muuttui toiseksi ja suuntasinkin Maajussille morsian-ohjelman jälkeen ystävän luokse nauttimaan lasillisen jos toisenkin punaviiniä. Jatkoimme vielä Siltaseen, jossa vietimme koko loppuillan. En ollut aiemmin käynyt Siltasessa mutta paikka näytti kotoisalta ja omalta.Toivottavasti vielä joku viikonloppuaamu pääsen brunssille sinne.

Eilen testasin kylmävahaliuskoja. Niitä oli tullut jonkin naisten lehden välissä ja päätin kokeilla. Sattui ihan pirusti eikä edes kainaloista lähtenyt karvat. Pituus oli noin 2 mm, joten sen olisi pitänyt tehota. Poimin Olivia-lehdestä kotisokeroinnin ohjeen, joten täytyy varmaan kokeilla sitä. Otan mielelläni vastaan kommentteja ja neuvoja siihen liittyen. Ihoni on kuivunut talvesta kasaan ja pelkkä ajatus höylästä tuntuu niin raa'alta, joten ihoni takia karvanpoistomenetelmä vaihtuu nyt uuteen.

Eilisen illan tulokset oli parannettava tänään shoppailulla Kodin Anttilan loppuunmyynnissä. Paljoakaan siellä ei enää ollut mitä haluan mutta löysin kaksi Hackmanin lusikkaa joissa on Muumien Rakkaus-teema ja sitten haarukat, joissa toisessa on Muumipeikko ja toisessa Niiskuneiti. Sukuun vastasyntyneelle tyttövauvalle ostin Niiskuneiti-lusikan. Itsehän en näitä lusikoita ja haarukoita käyttäisi mutta nyt se tavaran hamstraaminen tulevaisuuteen on alkanut. Muumeissa ei mitään vikaa ole. Nytkin kahvi menee Haisuli-mukista. Aterimissa nämä hahmot tuntuu lapselliselta.

Soitin äidille ja kerroin, että lapsen lapsia on tulossa tulevaisuudessa, sillä olen jo alkanut keräämään tulevalle lapselle tavaraa. Se nauratti meitä molempia, sillä äitikin oli miettinyt näiden samojen aterimien hankkimista. Hän oli miettinyt myös vaihtoehtoa, jos näitä ei sitten enää saisi kun lapsen lapsia alkaisi tulla? Tämä sai minut miettimään, entä jos minä en saakaan lapsia. Ahdistuin lievästi ajatuksesta. Tämähän on jo ensimmäinen vaihe siihen, että minun täytyy tulla joku päivä vielä raskaaksi. No ehkä pari lusikkaa ja haarukkaa sinne tänne ei aiheuta vielä paniikkia mutta jos alan ostamaan vauvanvaatteita, silloin olen mennyt sekaisin.

Ostin ennen joulua liimapyssyn, jolla koristelin lahjapaketit perheelle sekä samalla tein työkavereille joulukortit. Tänään kävin hankkimassa erilaisia tarvikkeita ystävänpäiväkortteja varten. Olen pitänyt ystäviini huonosti yhteyksiä ja tiedän, ettei yksi kortti korvaa sitä mutta ajattelin sisällyttää korttiin paljon muutakin kuin pelkän toivotuksen.