Jouduin taas sairaslomalle, sillä sain aivan hirvittäviä mahakramppeja aamusta puoleen päivään saakka. Onneksi nyt jo helpottaa saamieni lääkkeiden vaikutuksesta. Minulta kuitenkin otettiin kokeita labrassa, mutta mitään ei käynyt ilmi.

 Kotiin saavuttuani minua odotti taas yksi päivä sikolätissä. Kämppis oli kaatanut urakalla kahvia lattialle, eikä ollut pessyt sitä pois. Tunnustaudun marttyyriksi, sillä putsasin ne pois mutta en edelleenkään puhu kämppikselle. Piristykseksi tein iltapalaksi itselleni köyhiä ritareita ja söin ne vaalean siirapin kanssa. En kuitenkaan uskalla syödä paljoa, sillä pelkään mahakipua yli kaiken. Aika ajoin minua sattuu mahaan kouristamalla esimerkiksi heti syömisen jälkeen. Minusta tuntuu, että tämä mahakipu johtuu stressista. Täytyy ottaa selvää stressivatsasta enemmän.

Ilouutisena se, että postissa odottaa Origo-astiat, Gourmet-veitset ja touch maustemyllyt. OIjoi! En malttaisi odottaa, että pääsen noutamaan ne luokseni.

Harmitti tämän päiväinen työpäivä. Silitin aamulla itselleni valkoisen 3/4-osahihaisen pitkän kauluspaidan, sen päällä oli lyhyt hihainen harmaa v-aukkoinen neupaita, joka on pitkä malliltaan sekä mustat legginsit ja luotto mustat Vagabondin nahkasaappaat. Suorastaan lempparivaatteet!

Yritin aloittaa mustia säärystimiä mutta eihän siitä tullut mitään. Käyn ostamassa huomenna jonkun värikkäämmän langan tai värikkäämpiä - oranssia, keltaista, punaista, vaaleanvihreätä, pinkkiä ja sinistä.