Eilen eksyin Iittalan nettikaupan alennusmyyntiin. Löysin muutaman kivan jutun ja nukuttuani yön yli päätin, että on se tehtävä muutama ostos. Tilasin kaksi maustemyllyä. Ne oli ällistyttävän halvat 13,50 euroa vain kappaleelta. Pistän niihin mustapippuria ja merisuolaa. Myös mukaan tarttui veitsiteline, jossa on hienot Gourmet veitset. Harmi vaan, että tässä pienessä asunnossa se tuskin tulee pääsemään edes esille, sillä pöytätilaa on hyvin hyvin vähän. Olen varmaan viimeiset kymmenen vuotta haaveillut punaisesta Origosta. Ilokseni huomasin nekin myös alessa, joten mukeja tulee neljä kappaletta ja jälkiruokakulhoja toiset neljä. Lautasia mietin mutta ne oli isoja, ja ei niin kivoja, joten yhdistelen valkoisiin 24h lautasiin ja valkoisiin Teemoihin.

Sain sitten innon siivota taas kerran vaatekaappiani, mikä on joka viikoittainen tapa nykyisin. Miten voi kuvitella, että kaikki vaatteet mahtuisi kahteen kaappiin, joissa toisessa on rekki ja toisessa hyllyjä. Rekki pursuaa täpötäynnä ja oikein suruttaa että vaatteet kärsii siellä. Olen tehnyt sopimuksen, etten osta puoleen vuoteen vaatteita. Vierailin Tukholmassa tammikuun puolessa välissä ja en edes ratkennut siellä. Matkan jälkeen kuitenkin sain ajatuksen yhdestä mahdollisuudesta. Sovin, että saan ostaa yhden kerran vaatteita ja niin tein. Tilasin H&M:ltä kasan vaatteita kevättä varten. Mietin, että olisin lähtenyt shoppailulle yhtenä päivänä ja ostanut käsivarret täyteen kasseja mutta päätin, että helpointa se on H&M:ltä, koska kuitenkin tykkään kovasti sen paikan vaatteista. Laitoin kuitenkin osan vielä pois kaapista, jotta voin ne kaivaa sitten myöhemmin piristämään uutena.

Nyt täytyy jatkaa koulutehtäviä. Onneksi pakastimesta löytyi korvapuusteja, joita tein ekaa kertaa elämässäni muutama viikkoa sitten. Tänään pitää myös ehtiä vielä kauppaan, jotta saan keiteltyä uudet satsit rasvanpolttokeittoa. Sitä olen syönyt muutaman viikon mutta en tietenkään pelkästään. Painoa on pudonnut pysyvästi muutama kilo 71 kiloon. Miten tuosta pääsisi eteenpäin? Ei ainakaan korvapuusteilla.. Sallittakoon muutama kuitenkin.